Produkty pro kuřecí jatka uk (3)

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Sušená Vepřová Klobása - Bio Uzeniny

Sušená Vepřová Klobása - Bio Uzeniny

Všichni naši prasata jsou certifikována v ekologickém zemědělství. Jsou krmena certifikovanými obilovinami AB z naší farmy. Náš sušený vepřový salám je balen vakuově. Zaručeno bez laktózy a bez dusitanových solí. Datum minimální trvanlivosti: 3 měsíce. Hmotnost: 190g
Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušené hovězí maso nakrájené na tenké plátky ve skleněné nádobě 100% recyklovatelné. Kromě verze „Popine“ o hmotnosti 70 g objevte verzi XXL, Chaudron o hmotnosti 600 g! Díky svému inovativnímu konceptu se Chaudron sušeného hovězího masa z Aubracu uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, sušené hovězí maso, které se také nazývá bresaola, cecina nebo sušené maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, toto sušené hovězí maso vám nabízí uzenářské výrobky bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Ručně solené a pepřené, sušené po dobu několika měsíců, poté nakrájené a vakuově balené ve své skleněné nádobě. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 600 g DLC: 90 dní